Hvad holder dig tilbage i at lykkes med at komme i mål?

Hvad holder dig tilbage i at lykkes med at komme i mål?

De største forhindring der holder dig tilbage i at handle mod dine mål, er dig selv og din frygt for at fejle.  

Din indre dialog med dig selv som er fyldt med negative tanker og undskyldninger hvorfor du ikke skal handle.

Derfor handler det ikke om hvem du er, for at være i stand til at kunne skabe nye vaner og få succes med at lykkes. Men derimod handler det om dit mindset. 

 

Her er 6 tips til hvordan du kan nå dine mål udover det jeg snakker om i videoen😊

  1. Få planen lavet - Lav din plan for dit mål, du kommer ikke uden om det, hvis du vil lykkes og gøre dine nye vaner til en livsstil. Den vil give dig et overblik over dine step hen mod målet.

  2. Tag første skridt - Husk at dele dine mål op i delmål. Det at have fokus på at gøre små ting hver dag har større effekt og nemmere for dig at nå det store mål og tage de første skridt. 

  3. Acceptere fejlVi mennesker er bange for at fejle, da vi ser fejl som en fiasko el. betegner det som vi er svage. Denne overbevisning skal du smide væk her og nu. Det er ikke en sandhed. Det er netop af dine fejl du kan lære allermest om dig selv og hvilken skridt du i stedet skal gå.

  4. Der er ikke et perfekt tidspunkt, derfor gør det lige nu og her - Du vil altid kunne finde en undskyldning for, at dette ikke er det rette tidspunkt at tage dine skridt hen mod dit mål. Du prøver at finde fejl i og omkring dig som gør det er umuligt at komme i mål. Derfor udskyd ikke det til i morgen el. en anden dag men gør det lige nu og her. Handel hver dag mod dit mål. 

  5. Fokus på det der virkerLad ikke dit fokus dreje sig om fejl og mangler. Vi har tilbøjelighed til at se det vi ikke kan, derfor øv dig i at have fokus på det der virker og se mulighederne hvordan du kan lykkes med at komme i mål. 

  6. Fejre de små succeserVi har tendens til kun at have fokus på slutresultatet at vi glemmer at fejre de små succeser i hverdagen. Dette er meget vigtig at du også har fokus på de små skridt som lykkes dig. Fejre dem hver dag med glæde og dans😊

 

Jeg ønsker jer alle en dejlig uge💚

Din  Mental Coach

Maja Husted